Datum:
18-04-2023
Tijden:
19:45-21:00
Locatie:
Dorpshuis Vijfhuizen
Adres:
Kromme Spieringweg 436, 2141 AN Vijfhuizen, Nederland

Dit voorjaar organiseert de dorpsvereniging Vijfhuizen twee informatieavonden over zonnepanelen.

Eind vorige jaar is in Nederland de mijlpaal bereikt van de 2 miljoenste woning met zonnepanelen. 
Dat geeft wel aan dat zonnepanelen een “hot-topic” zijn. Toch is het belangrijk dat je voor de aanschaf of huur van zonnepanelen een weloverwogen keus maakt. Om iedereen die twijfelt over de installatie van zonnepanelen hierbij te helpen organiseert de werkgroep duurzaamheid op 18 april een informatieavond over alle aspecten die bij de keuze voor zonnepanelen komen kijken.
Op deze avond geen verkopers van zonnepanelen, maar eerlijke en onafhankelijk informatie door leden van de werkgroep zelf. Zo wordt onder andere uitleg gegeven over de werking van deze installaties, de voor- en nadelen, de financiële aspecten en hoe je offertes van verschillende leveranciers kan vergelijken. Ook zal er ruimte zijn om specifieke vragen te stellen.

Iedereen die op dit moment al zonnepanelen heeft maar benieuwd is wat er nog meer mogelijk is, is welkom op de informatieavond op 9 mei. De werkgroep duurzaamheid praat u dan bij over de gevolgen van de veranderende salderingsregeling, terug levering van stroom, thuisopslag en alternatieven om nog meer rendement uit uw dak te halen. 

Beide informatieavonden zijn vrij toegankelijk en vinden plaats in het dorpshuis aan de Kromme Spieringweg 436 in Vijfhuizen. Inloop vanaf 19:45 en start om 20:00 uur.
De werkgroep is bereikbaar via e-mail op adres: 

  Dorpshuis |  dinsdag 04 april 2023 00:00 |  dinsdag 18 april 2023 12:07 |  MitZ.nl - Webdesign & meer... |  298

Vereniging Dorp Vijfhuizen
Mient 25
2141 TA  Vijfhuizen 
E: